Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των νέων της Ηλιούπολης στο κάλεσμα του επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ κ. Πανταζόπουλου Δημήτρη την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010 στο SPORTS CAFÉ.
Σε αντίθεση με την άποψη που επικρατεί ότι η νεολαία  δεν ασχολείται με τα κοινά, οι νέοι της πόλης μας προσήλθαν στο κάλεσμα του Δημήτρη για ένα καφέ  και να συζητήσουν τους προβληματισμούς τους, να ακούσουν τις θέσεις και τις απόψεις του αλλά και να ενημερωθούν για τις επερχόμενες αλλαγές και τις Δημοτικές Εκλογές.
Με τη δυναμική τους παρουσία οι νέοι από όλο τον κοινωνικό ιστό, έδειξαν ότι αγαπούν την πόλη, ενδιαφέρονται για τα δρώμενα στην πόλη, και επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της πόλης.
Η αυριανή  γενιά, η γενιά που θα μας διαδεχθεί  παρά τις όποιες αντιρρήσεις κάποιων, είναι πολύ καλύτερη από εμάς, την απερχόμενη γενιά. Παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, έχει πολύ περισσότερα να προσφέρει. Είναι μια γενιά ενημερωμένη  με θέσεις και απόψεις, αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της.
Στη σύντομη  παρέμβαση του ο κ. Πανταζόπουλος  ενημέρωσε αρχικά  τους νέους μας για τις προβλέψεις του σχεδίου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» . Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις υποχρεώσεις που επωμίζονται οι Δήμοι ιδιαίτερα απέναντι στους νέους αλλά και τι πρέπει να προσφέρει ένας Δήμος στους νέους.  Πως πρέπει ο Δήμος να αντιμετωπίζει τα θέματα παιδείας, κοινωνικής μέριμνας, πολιτισμού, αθλητισμού αλλά και τα θέματα ποιότητας ζωής και περιβάλλοντος.
Η πόλη  μας  σήμερα αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα τα οποία η απερχόμενη Δημοτική αρχή δεν κατάφερε να τα λύσει.  Για το λόγο αυτό θα πρέπει να εκλεγεί μια νέα Δημοτική αρχή που να γνωρίζει την πόλη, να συμμετέχει με όλους τους τρόπους έκφρασης στα προβλήματα της και το κυριότερο να είναι σε θέση να δώσει λύσεις στα προβλήματα που την ταλανίζουν. Οι νέοι μας πρέπει να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία διότι με τις νέες ιδέες και προτάσεις τους έχουν πολλά να προσφέρουν.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα που προσέφερε το νεανικό μουσικό Κρητικό συγκρότημα του συμπολίτη μας Άγγελου Τσαγρή. Με την υπέροχη φωνή και το λαγούτο του, μας ταξίδεψε σε παραδοσιακά μουσικά μονοπάτια με αθάνατες κρητικές μελωδίες του Ν. Ξυλούρη κ.α.
Τον συνόδευαν με τη γλυκόλαλη  λύρα του ο Γιάννης Επιτροπάκης και στην κιθάρα ο Πριμηκέρης Παναγιώτης.
Διαπίστωση  της βραδιάς είναι ότι έχομε  υπέροχη νεολαία, μπορούμε να βασιζόμαστε με σιγουριά πάνω της και να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ.
Λίτινας Σπύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου